Boek hier of bel 013-5900692

 

Zakelijke uitjes op hoog niveau

Als je wel eens op een zakelijk uitje bent geweest, dan zul je gemerkt hebben dat deze toch vaak een beetje hetzelfde zijn. Wil je zelf een zakelijk uitje organiseren, dan wil je toch ook iets unieks verzorgen voor je klanten en relaties? We raden je dan aan om eens rond te kijken op de website van Sky Ballonvaarten. Ons bedrijf heeft een aantal unieke mogelijkheden om aan jouw klanten te laten zien dat je graag een stapje extra voor ze wil doen. Je kunt bij ons uiteraard een unieke ballonvaart maken, maar we hebben ook helikopters en zelfs historische vliegtuigen in ons assortiment. Wij zijn experts op het gebied van zakelijke uitjes die jij en je klanten nooit zullen vergeten.

Een zakelijk uitje op maat

Ook een zakelijk dagje uit organiseren waar je klanten en relaties het nog lang over gaan hebben? Dat kan natuurlijk met Sky Ballonvaarten. Neem bijvoorbeeld zo’n bijzondere ballonvaart. De positieve spanning die hierbij vrijkomt werkt eigenlijk als een katalysator voor de band die u met uw klanten heeft. Je maakt toch samen iets unieks mee, een ervaring die je de rest van je leven bij zal blijven. We hebben een groot aantal locaties waarvandaan we opstijgen, zodat je hiermee zelf kunt bepalen in welke omgeving jouw vlucht zich afspeelt. Deze ballonvaart is op meerdere manieren aan je eigen wensen aan te passen. Zo kun je bijvoorbeeld ook het logo van je bedrijf op de ballon laten zetten.

Bijzondere zakelijke uitjes

Sky Ballonvaarten staat voor je klaar als je een uitje wilt organiseren waar iedereen nog lang over na zal praten. Wij hebben een team van zeer ervaren ballonpiloten tot je beschikking staan om jou en je klanten een unieke dag te laten beleven. Maar ook een van onze helikoptervluchten of tochtjes met een historisch vliegtuig zijn absoluut bijzonder. We lichten alle mogelijkheden van Sky Ballonvaarten graag aan je toe in een persoonlijk gesprek.

Lees meer

 

Meer weten: mail naar info@skyballonvaarten.nl of bel 013-5900692. Wees welkom aan boord!

Ik wil contact

Contact

Neem contact met ons op.

0

Start typing and press Enter to search