Home » Zakelijke uitjes

ZAKELIJKE UITJES

Locatie
Wanneer
Aantal
   Bekijk geplande vaarten of bel 013-5900692

Veel lol gehad

Die rust in de lucht, het prachtige uitzicht, een onvergetelijke ervaring! Ik ging met mijn zoontje en mijn twee broertjes. Mijn zoontje van 10 vond vooral de landing erg leuk! 🙂

Laura van der B.
Tilburg

Eerlijke prijs

Duidelijke communicatie, goede uitleg. Een zeer mooie prijs voor een geweldige ervaring. Een heerlijke vaart. Geweldige ballonvaarder die duidelijk jaren ervaring heeft. Geen seconden ongerust geweest.

Olaf en Wilma B.
Apeldoorn

Het was super

We zijn opgestegen in Oss. We hadden een heerlijk warme dag. En bovenin was het fantastisch. We hebben goede begeleiding gehad van de ballonvaarder. En alles was top georganiseerd! Een echte aanrader!
Cleem J.
Oss

Koop een voucher zonder datum

(Ontvanger bepaalt zelf de datum)


ZAKELIJKE UITJES OP HOOG NIVEAU

Als je wel eens op een zakelijk uitje bent geweest, dan zul je gemerkt hebben dat deze toch vaak een beetje hetzelfde zijn. Wil je zelf een zakelijk uitje organiseren, dan wil je toch ook iets unieks verzorgen voor je klanten en relaties? We raden je dan aan om eens rond te kijken op de website van Sky Ballonvaarten. Ons bedrijf heeft een aantal unieke mogelijkheden om aan jouw klanten te laten zien dat je graag een stapje extra voor ze wil doen. Je kunt bij ons uiteraard een unieke ballonvaart maken, maar we hebben ook helikopters en zelfs historische vliegtuigen in ons assortiment. Wij zijn experts op het gebied van zakelijke uitjes die jij en je klanten nooit zullen vergeten.

Lees meer